De eerste nacht overleefd

Hallo allemaal,

Het eerste bericht vanuit Indonesie! Eerst nog maar even de reis: vanuit Amsterdam vertrokken met vertraging, waardoor we in Istanbul al werden opgewacht. Wel een pimp vliegtuig! Leren stoelen, eigen touchscreen in e stoel voor je, eten & drinken werd aangeboden, erg goed! We moesten ons haasten om nog met de aansluitende vlucht mee te kunnen vanuit Istanbul! Last call was geweest, dus snelsnel... Vliegtuig gehaald, geen probleem. Toen nog een korte stop gehad in Singapore en door naar Jakarta.Daar aangekomen een uurtje of twee erover gedaan om een visum te krijgen. Nu was dat allemaal geen probleem, alleen waren we wel bezorgd of de bagage er nog wel zou liggen... Nou, er waren twee backpacks, de rest was allemaal mis gegaan! Dus gelijk de eerste kwisvraag van deze vakantie: wiens backpacks waren er wel? A. Nuria B. Tim H C. Tim T D. Fiona E. Maykel F. Roel G. Chris.

Na twintig uur in het vliegtuig en nog langer onderweg ben je niet zo blij als je erachter komt dat je backpack er niet is... Dus ons beklag an aangifte gedaan bij de lost and found en we waren niet de enigen van de betreffende vlucht. Blijkbaar was er een heel bagagekarretje kwijt geraakt. Nou ja, taxi genomen naar de stad en (uiteindelijk) twee guesthouses gevonden waar we konden overnachten. Hapje gaan eten en blijven hangen in Joker's Bar. Ondertussen nog een ander verblijf gezocht waar we met zn allen konden blijven, daar zitten we nu. Daarna een gedeelte het bedje opgezocht en nog wat anderen op stap.

Vanmorgen lekker uitgeslapen en richting een winkelcentrum gelopen om wat spullen en kleren te kopen, aangezien we nog steeds geen backpacks hebben. Hier is wel voor gebeld en als het goed is worden ze deze komende nacht afgeleverd bij het guesthouse. We zullen zien. Net lekker gedoucht en gegeten en nu maar even relaxed ergens een drankje doen. In de loop van morgen zullen we dan een beetje de planning gaan bekijken. Als hier iets meer over bekend is lezen jullie het vanzelf ;) Het toetsenbord van dit internet cafe gaat me een beetje op de zenuwen omdat ie het niet goed doet, dus dat was het voor nu. We zijn in ieder geval veilig aangekomen, we zitten op het moment goed en verwachten onze backpacks snel terug, zodat we verder kunnen!

Grtsx Fioon

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer